Algemene voorwaarden

Bestellen
Bestellingen kunnen elektronisch worden doorgegeven via uw eigen AIS, via de website, via e-mail (info@mondiplus.nl) of via ons faxnummer (036 - 529 7980). Bestellingen worden dezelfde dag verwerkt. Bij bestellen voor 18.00uur vindt levering de volgende ochtend plaats voor 12.00uur.

Bestelwaarde
Mondiplus hanteert een minimum netto gemiddelde orderwaarde van € 500,=. Bij bestellingen onder de € 500 wordt € 15,00 orderkosten in rekening gebracht. Daarbij wordt de gemiddelde orderwaarde in een maand bekeken.

Hebt u bijvoorbeeld in een maand 2x besteld waarbij de eerste keer voor € 1200 en de tweede keer voor € 300 is besteld dan zit u gemiddeld boven een waarde van € 500 en worden de verzendkosten niet in rekening gebracht.

Voorraad
Ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur bij u in de apotheek. Indien artikelen niet op voorraad zijn bedraagt de levertijd maximaal 3 werkdagen.

Fakturering en betaling
De levering van de door u bestelde goederen gaat vergezeld van een factuur waarin de korting op productniveau direct is verwerkt. Betalingen dienen binnen 22 dagen na factuurdatum aan ons te worden voldaan of middels incasso machtiging.

Retouren
Het retour sturen van goederen is alleen mogelijk in overleg of wanneer er door Mondiplus een fout is gemaakt.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden (pdf) per januari 2013.

     8 januari 2013